Krishi Seva Kendra Software

mPassport Seva 2.4.0.0 Consular, Passport and Visa (CPV) Division 

Passport Seva Project, being executed by Consular, Passport and Visa (CPV) division of the Ministry of External Affairs (MEA), Government of India, aims at providing all the Passport-related services to the Indian Citizens in a speedy, convenient and transparent manner. This is one of the largest projects of the Government of India under the. Freeware download of mPassport Seva 2.4.0.0, size 1.05 Mb.


   
 

Seva.Me 2014.704.618.2802 Seva.Me 

Seva.Me is a productivity application for Small Businesses. We provide tools that Empower the Small Business Owner!
By letting the Owner of the business leverage their existing network, Seva.Me empowers our users to get more done.. Freeware download of Seva.Me 2014.704.618.2802, size 1.05 Mb.

Vidhya Vaachan Kendra 1.0.0.0 Vidhi M. Rachh 

Vidhya Vaachan Kendra is a reading library at Ahmedabad ciy, Gujrat , India.. Freeware download of Vidhya Vaachan Kendra 1.0.0.0, size 4.19 Mb.

BAM - Barcelona Accio Musical 2.0 Valenti Freixanet 

El festival Barcelona Accio Musical (BAM) celebrar? la seva 21? edicio en el marc de les festes de la Merce de la ciutat de Barcelona, oferint un programa de musica alternativa que presenta propostes d'aqui i d'all? amb llenguatges musicals variats.

El BAM se celebrara els dies 20, 21, 22 i 23 de setembre del 2013.

Disfruta. Freeware download of BAM - Barcelona Accio Musical 2.0, size 11.22 Mb.

Els Amics de les Arts 1.1 Pistatxo Produccions SL 

Els Amics de les Arts presenten la seva aplicacio oficial d'Apple. Aqui hi podreu trobar actualitzat el seu bloc, botiga, l'agenda de concerts per estar sempre en contacte amb el grup,.... Freeware download of Els Amics de les Arts 1.1, size 11.01 Mb.

Els Cacadors Hotel Restaurant 1.2 Facilapp 

Hotel ecologic de muntanya situat a Ribes de Freser, als peus del Pirineu catal? que sorpren per la seva equilibrada combinacio de tradicio i avantguarda. El negoci compta amb mes de noranta anys de solera i el seu car? cter de petit hotel familiar amb encant, captiva per la confortabilitat de les seves habitacions i el tracte personalitzat i. Freeware download of Els Cacadors Hotel Restaurant 1.2, size 7.44 Mb.

R? dio Palau 2.0 GCO Telecom 

R? dio Palau es lemissora municipal de Palau-solit? i Plegamans que aposta per una programacio de qualitat, fidel a la seva vocacio de servei public. Amb la intencio dapropar mes la r? dio a tothom, oferim aquesta aplicacio per escoltar-nos des de qualsevol lloc i a qualsevol moment.. Freeware download of R? dio Palau 2.0, size 4.40 Mb.

PremsaCatalana 1.0.0.1 loftvolls 

Premsa Catalana per Windows Phone t'ofereix una llista de mes de 25 mitjans de comunicacio Catalans de tot el territori.
Tant sols has de sel.leccionar un i et mostrarem la seva pagina web.
Els mitjans els tens ordenats per quantitat de visites i alfabeticament per agilitzar i ajudar-te en la teva navegacio.
Nou disseny,mes mitjans. Freeware download of PremsaCatalana 1.0.0.1, size 1.05 Mb.

3 Icons 1 Word - Mind Puzzle 1.001 2D Art Factory 

*** What is the word related to the 3 icons? The New Fun Brain Teaser for the whole family ! ***
Each puzzle contains 3 icons and a keyword that have something in common - can you guess the hidden word and unlock all levels?
If you love word guessing brainteasers & puzzle games, you will love 3 Icons!!

You are gonna love. Freeware download of 3 Icons 1 Word - Mind Puzzle 1.001, size 13.00 Mb.

48HOpenHouse2013 1.3 Dortoka Disseny 

Festival d'arquitectura 48h OpenHouse Barcelona
App: concepte, disseny i programacio per Dortoka Disseny
Es la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l'arquitectura, un cap de setmana al mes d'Octubre de portes obertes a mes de 150 edificis de tot tipus, forma i mida. Lentitat organitzadora, 48hOHB, es una associacio sense ? nim de. Free download of 48HOpenHouse2013 1.3, size 5.45 Mb.

Balloony Word 1.5.1 KwiqApps Inc. 

? Everybody likes to play Hangman but you may feel a little uncomfortable with the idea of 'hanging' a man to guess a few words. Then Balloony Word is for you!
? Balloony Word is a family-friendly educational game that helps anyone practice and broaden their vocabulary skills.

You will discover Dolch sight words, animal and fruit. Freeware download of Balloony Word 1.5.1, size 13.74 Mb.

Balloony Word Pro 1.3.0 KwiqApps Inc. 

? Balloony Word is a family-friendly educational game that helps kids practice and broaden their vocabulary skills.
? Everybody likes to play Hangman but you may feel a little uncomfortable with the idea of 'hanging' a man to guess a few words. Then Balloony Word is for you!

Kids will discover Dolch sight words, animal and fruit. Free download of Balloony Word Pro 1.3.0, size 13.42 Mb.

CFS Roquetes 1.0 OctopusApps 

Aplicacio oficial CFS Roquetes.

La idea de crear un club de futbol sala a Roquetes neix en una conversa entre uns grup damics de sempre, apassionats per lesport en general i especialment pel futbol.

Aixi doncs, lany 2005 es funda el Club Futbol Sala Roquetes com a entitat de la nostra ciutat, inscrit en el registre de la. Freeware download of CFS Roquetes 1.0, size 9.44 Mb.

Guess That Celeb! 1.1 Mobile Buffalo, LLC 

Know your Celebs?! Prove it with 'Guess That Celeb!'

Test your poparazzi eye in this guessing game with 140 different celebrities featured.

Game Features:

* Games to 25

* 140 celebrities selected randomly as you move through the game

* Celebrities are categorized alphabetically by first name

Guia d'arbres i arbredes singulars del Solsones 1 Centre Tecnologic Forestal de Catalunya (CTFC) 

Amb la Guia dels Arbres i Arbredes Singulars del Solsones, podr? s descobrir part de la bellesa i lentorn natural de la comarca del Solsones. Conte una fitxa detallada de cada arbre amb la posicio damunt del mapa, acompanyat duna galeria fotogr? fica de cadascun dels arbres i paisatges de la comarca. La guia consta de 125 arbres, 43 arbredes i 292. Freeware download of Guia d'arbres i arbredes singulars del Solsones 1, size 104.44 Mb.

Halloween Lenormand 1.0 Wopple Topple LLC Apps 

The Halloween Lenormand app is fun to have on your mobile device and take out and enjoy in the spirit of the holiday.

Have a good time! Let your hair down and your childlike spirit out. Don't take it too seriously. This deck is in no way meant to disrespect the the original symbols of the Petit Lenormand. However, sometimes cartomancy. Free download of Halloween Lenormand 1.0, size 18.77 Mb.

HistoQuiz - Preguntes d'historia per preparar la selectivitat- Quiz PAU Historia 1.0.251 GabrielMassana 

La nostra historia, la mes propera en el temps i en lespai, al teu abast, a la teva butxaca. Personatges, fets, imatges, esdeveniments, dates... de lepoca contempor? nia perque el totxo de la historia tel prenguis en pindoles de petites histories a la teva mida.

Des del Sexenni Democr? tic, al 1868, passant per la Restauracio i la seva. Freeware download of HistoQuiz - Preguntes d'historia per preparar la selectivitat- Quiz PAU Historia 1.0.251, size 28.42 Mb.

Hotels L'H 1.0 Ajuntament de L'Hospitalet 

Cat? leg dhotels de la ciutat de LHospitalet de Llobregat. Laplicacio permet accedir al llistat actualitzat dels hotels amb la informacion basica, i a una fitxa especifica de cada hotel en que safegeix informacio ampliada (gr? fica i escrita) i el pl? nol concret de la seva ubicacio a la ciutat.

Tambe permet accedir al pl? nol general. Freeware download of Hotels L'H 1.0, size 9.33 Mb.

RAC105 Oficial 2.10 Radiocat XXI, S.L. 

Descarrega't la nova aplicacio oficial de rac105 amb el teu dispositiu favorit i gaudeix en tot moment de la millor musica i de les noticies musicals publicades a rac105.cat.

Aquesta eina tofereix les seguents funcionalitats:

- escolta en directe rac105
accedeix a les ultimes noticies publicades a la seva web. Freeware download of RAC105 Oficial 2.10, size 9.86 Mb.

CATraffic 1.1.0.0 Jose Miguel Torres 

NOTA: Esta aplicacion esta integramente en Catalan.

CATraffic ofereix en un mapa totes les incidencies de la xarxa viaria catalana del Servei Catal? del Transit agrupats per retencions, incidencies meteorologiques, obres, cons i ports. A mes geolocalitza totes les c? meres de Catalunya i Andorra mostrant imatges reals i en directe.