Land Van De Smaragden Games

TV Land van Cuijk 6.6.0.0 Appmachine.com 

Met deze gratis App van TV Land van Cuijk hebt u op ieder moment en op iedere plek het laatste nieuws en de nieuwste video's direct onder handbereik op uw smartphone of tablet. De App is geschikt voor Iphone en smartphones en tablets met het Android systeem. TV Land van Cuijk is de commerciele TV-zender voor het Land van Cuijk en is te ontvangen op. Freeware download of TV Land van Cuijk 6.6.0.0, size 10.49 Mb.


   
 

Autocentrum van de Ven 1.0 Autosoft 

Autocentrum van de Ven is een dynamisch bedrijf, met ruime ervaring dat streeft naar constante kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze expertise zijn wij in staat u op een juiste manier te bedienen. Onze autos worden voornamelijk gekocht bij dealerbedrijven waarmee wij reeds vele jaren een prima relatie hebben, hierdoor zijn wij in staat het door. Freeware download of Autocentrum van de Ven 1.0, size 2.31 Mb.

ERU Lunch van de Maand 2.0.1 IT Independent 

Verras uw gasten iedere maand opnieuw met de ERU Lunch van de Maand!
ERU presenteert iedere maand 3 nieuwe lunchrecepten; een broodje, soep en een pasta. U vindt ze allemaal terug in de ERU Lunch van de Maand App.
Frisse broodjes, heerlijke soepen en creatieve pasta's met ERU Cheese Spreads als basis kan het allemaal.. Freeware download of ERU Lunch van de Maand 2.0.1, size 6.92 Mb.

Ferry Van De Zaande 1.2.8.0 M4MultiMedia 

Ferry van de Zaande: Dienstdoend proleet te T. Verwierf bekendheid met vele activiteiten, waaronder het bestieren van een handel in lompen en metalen.

Ferry van de Zaande is een creatie van F van der Meer en is inmiddels een ware cultheld in Tilburg en ver daarbuiten, dus hoog tijd dat Ferry ook naar Windows Phone komt met zijn eigen. Freeware download of Ferry Van De Zaande 1.2.8.0, size 23.07 Mb.

Optiek van de Vecht 1.0.0.0 Lensiz 

Denkt u ook wel eens "hoe lang heb ik deze contactlenzen al in?". Dan biedt Optiek van de Vecht hier de leukste & handigste app. Onze eigen contact lens reminder.

De Optiek van de Vecht app werkt eenvoudig. Selecteer uw lenstype en u krijgt een reminder wanneer de lenzen vervangen mogen worden.. Freeware download of Optiek van de Vecht 1.0.0.0, size 1.05 Mb.

Verona van de Leur 1.0.0.1 AppVirtuoso 

The latest and best pictures of Verona van de Leur now available in a Windows Phone 8 app. View the pictures, save them for offline viewing or share them on social media!. Freeware download of Verona van de Leur 1.0.0.1, size 1.05 Mb.

AA Drink FBK-Games 1.1.4 TriMM Multimedia B.V. 

De Fanny Blankers- Koen Games is het topatletiekevenement in Nederland. De FBK-Games maakt deel uit van de IAAF World Challenge. 'Hengelo' staat daarmee in het rijtje met onder meer Melbourne, Osaka, Rio de Janeiro, Madrid, Daegu, Moskou en Berlijn.

Met de FBK Games app heb je altijd toegang tot:
- nieuws over het event
- live. Freeware download of AA Drink FBK-Games 1.1.4, size 3.88 Mb.

AutoVanHaren 1.0 Together4business 

Van Haren Autobedrijven is al jaren een begrip in Venray, Boxmeer en omstreken. Het familie- bedrijf is met 2 vestigingen en ruim 25 medewerkers een van de bekende Ford en Suzuki dealers uit het zuiden van het land. In 2014 is Van Haren Autobedrijven reeds 83 jaar jong! Gastvrijheid, gemoedelijkheid en de uitstekende producten van Ford en Suzuki. Freeware download of AutoVanHaren 1.0, size 13.53 Mb.

Chemistry Fun 1.1.1 iPolo's 

Deze App is ontwikkeld om aan te tonen dat serious games een bijdrage kunnen leveren aan de motivatie om dingen te leren. In dit geval gaat het om de kennis van ionen en zouten, iets wat je op de 3e en/of de 4e klas van de middelbare school bij scheikunde krijgt en je de rest van je schooltijd blijft achtervolgen (N-profiel). Je kunt dit spel. Free download of Chemistry Fun 1.1.1, size 9.54 Mb.

Budgetgaming 1.0.1.0 Lolke Bouma 

Met de Budgetgaming app blijf je op de hoogte van de laagste prijzen voor alle games.
Functionaliteiten
- Zoek op de naam van een game en krijg een handig overzicht van de laagste prijzen in de winkels.
- Een handige barcode scanner, zodat je gemakkelijk in de winkel kunt zien waar de game het goedkoopst is.
- Sla games die je. Freeware download of Budgetgaming 1.0.1.0, size 1.05 Mb.

DijkenSport 3.0.6.0 Tobit.Software 

Dit is de officiele DijkenSport App met actueel nieuws en praktische informatie over het sportieve evenement van het Land van Maas en Waal en Rivierenland.. Freeware download of DijkenSport 3.0.6.0, size 4.19 Mb.

Ever en de roos - De prijs van een mensenleven 1.3 StripDatabank 

Dutch language comic. (iAd supported) -> We volgen het leven van Alienor, een kind met een heel eigen willetje, en genoeg lef voor een hele ronde tafel vol met ridders.

Van de middeleeuwen hebben veel mensen een verkeerd idee. we leven niet meer in de middeleeuwen! is vaak synoniem voor we leven in een beschaafde maatschappij, niet. Freeware download of Ever en de roos - De prijs van een mensenleven 1.3, size 18.45 Mb.

De Vliegende Hollander Simulatie 1.0 Dvhsim 

De Vliegende Hollander Simulatie is een simulatie van De Vliegende Hollander attractie in de Efteling. Hierin kun je alles besturen.

De Vliegende Hollander Simulatie 1.0 License - Mozilla Public License 1.0 (MPL). Freeware download of De Vliegende Hollander Simulatie 1.0, size 0 b.

Aad van Loon Sport 2.1 Remon van Loon 

Met de app van Aad van Loon Sport kunnen alle leden direct informatie ophalen over het lesrooster, de laatste nieuwtjes lezen, informatie over onze instructeurs opvragen en foto's bekijken van de evenementen.

Daarnaast kun je deze app ook goed gebruiken voor je eigen trainingsprogramma. Zo kun je gebruik maken van onze uitgebreide. Freeware download of Aad van Loon Sport 2.1, size 32.51 Mb.

ENJOY - de leukste adresjes, tips & inspiratie 1.0 Mo'media b.v. 

Met deze gratis app ben je verzekerd van de leukste adresjes in Nederland of net daarbuiten. Of je nu gaat shoppen met je vriendinnen, uit eten gaat met je lief, zin hebt in een moment voor jezelf of op zoek bent naar een leuk cadeautje, ENJOY geeft je iedere week een update van de leukste (web)adresjes.. Freeware download of ENJOY - de leukste adresjes, tips & inspiratie 1.0, size 14.89 Mb.

Hart van Utrecht 1.0 chahid Bahida 

Poolcentrum t Hart van Utrecht In Poolcentrum t Hart van Utrecht kun je poolen, darten, pokeren, voetbal kijken of gewoon een biertje drinken in het centrum van Utrecht. Met deze App blijf je op de hoogte van: -De voetbalwedstrijden die vertoond worden op een groot scherm. -Het nieuws op het gebied van poolen, darten, pokeren en voetbal. -Alle. Freeware download of Hart van Utrecht 1.0, size 8.28 Mb.

Hertog Jan De Proeverij 1.1.1 Mobtzu 

Hertog Jan De Proeverij

De Hertog Jan Proeverij App geeft je uitgebreide informatie over alle speciaalbieren van Hertog Jan. Daarnaast kun je in de app proefnotities bijhouden van de bieren die je gedronken hebt. En niet alleen van Hertog Jan bier, ook van dat speciaalbier uit Belgie of die bijzondere whisky.

DE SPECIALITEITEN. Freeware download of Hertog Jan De Proeverij 1.1.1, size 32.61 Mb.

Het gevoel van Maastricht 1.8b318a Cortjens, Druk met Communicatie Maastricht 

Beleef het gevoel van Maastricht!

meer dan 100 pagina's
meer dan 20 video's en 250 foto's
gesproken teksten
Online plattegronden

Charlzz neemt u mee door Maastricht. Filmpjes en fotos laten de schoonheid van de stad zien en geven u het gevoel van Maastricht. Een palet aan geluiden zorgt voor een. Freeware download of Het gevoel van Maastricht 1.8b318a, size 595.59 Mb.

Het Mysterie Van Eyck - Fotoroman 1 (door Story en Flair) 1.0.0 Sanoma Magazines Belgium 

'Het Mysterie Van Eyck' is de eerste fotoroman van Story en Flair.

In het verhaal krijgt het grootste mysterie uit de kunstwereld een spannende ontknoping wanneer een studente kunstgeschiedenis het verloren gewaande paneel van 'De Rechtvaardige Rechters' ontdekt. Al gauw raakt professor Jan Bateaux (Jan Schepens) verstrikt in een. Free download of Het Mysterie Van Eyck - Fotoroman 1 (door Story en Flair) 1.0.0, size 75.71 Mb.

Het nieuwe ambacht. Iris van Herpen en haar inspiratie. 1.1 Svipr 

Ambacht scant QR-codes en ontsluit waardevolle informatie bij objecten in de
tentoonstelling 'Het nieuwe ambacht' rond werk van de jonge en talentvolle
modeontwerpster Iris van Herpen en haar inspiratie.

De tentoonstelling vindt plaats in het Utrechtse Centraal Museum van 29 juni
tot en met 9 oktober 2011.. Freeware download of Het nieuwe ambacht. Iris van Herpen en haar inspiratie. 1.1, size 3.04 Mb.