Lied Van Die Boeings Kabaret

ABC met Vuurhoutjie 1.1 Ernic Innovative 

Afrikaans: Kom leer saam met Vuurhoutjie die alfabet

* Vuurhoutjie is n lewenslustige, energieke en vurige mannetjie wat brand om jou te leer.

* Die alombekende stem van Magda van Biljon bring nuwe lewe aan die alfabet en sy klanke in Afrikaans !

* Hierdie program is hoofsaaklik gemik op leerders tussen die. Free download of ABC met Vuurhoutjie 1.1, size 25.79 Mb.


   
 

E-style App 5.8.2 Jasper Minnee 

Zin in een totaal nieuw kapsel? Op zoek naar die ultieme haarkleur? Genoeg
van die weerbarstige krullen? Overweeg dan een bezoek aan E-Style Haar &
Zo. Ons team beheerst alle facetten van het kappersvak: knippen, kleuren,
omvormen, styling en verzorging. Dit alles in een informele, prettige en
ongedwongen sfeer.

Hoerskool Zwartkop 1.0 Thinus Pool 

Hoof se boodskap
NOVEMBER 14, 2012
Waar talle mense en die media algaande meer en meer met somber emosies na die toekoms van onderwys verwys, is ons in Hoerskool Zwartkop opgewonde oor 'n steeds stygende grafiek. In Zwarrieland praat ons nie van probleme nie, veel eerder van uitdagings.

Die personeelkorps van Hoerskool. Freeware download of Hoerskool Zwartkop 1.0, size 13.11 Mb.

Huisgenoot Mandela Huldeblyk 1.3 Media24 Limited 

Oor die wereld heen word die naam Nelson Mandela met vryheid en vrede vereenselwig. Die spesiale gedenkuitgawe deur Huisgenoot, Suid-Afrika se topverkopende tydskrif, is n huldeblyk aan n wereldwye ikoon wat 27 jaar in die tronk deurgebring het sodat alle Suid-Afrikaners vry kon wees. As SA se eerste demokraties verkose president het hy vreedsame. Free download of Huisgenoot Mandela Huldeblyk 1.3, size 359.66 Mb.

Rabo legpluimveehouderij 1.0.7 Rabobank 

Visiebericht Nederlandse legpluimveehouderij: De markt van de leg

Met het visiebericht De markt van de leg wil de Rabobank legpluimveehouders en hun periferie informeren over de toekomst van de Nederlandse legpluimveehouderij.

De Nederlandse legpluimveehouders hebben de afgelopen jaren fors geinvesteerd in nieuwe. Freeware download of Rabo legpluimveehouderij 1.0.7, size 448.79 Mb.

Anefo 1959-89 1.0.0.0 30Drie 

Deze app laat 4x per dag een willekeurige afbeelding zien op een live tile. De afbeeldingen komen van het Nationaal Archief uit de Anefo collectie tussen 1959 en 1989. De collectie bevat meer dan 140.000 foto's.

Door op de tegel te klikken, kan de foto en de omschrijving bekeken worden. Ook de geschiedenis van de voorbijgekomen foto's. Freeware download of Anefo 1959-89 1.0.0.0, size 1.05 Mb.

Het Mentale Dieet Plan Turbo 1.0 Errol Lem 

Het Mentale Dieet Plan Turbo incl. BMI calculator!
Nu ook geschikt voor Tablets
Met deze zeer uitgebreide app kom je alles over Het Mentale dieet Plan te weten.

Feiten over Snel Afvallen en Afslanken, De waarheid achter dieten onthuld......
Installeer de app en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Veel. Freeware download of Het Mentale Dieet Plan Turbo 1.0, size 17.83 Mb.

Hier is ek! 1.1.1 Media24 Limited 

Hier? is? ek! lets you share photos of holidays, family and fun times with an Afrikaans online

community. Its brought to you by Weg? travel? magazine, so join the Weg journalists and readers in

making lasting memories.

You know what else is great about the app? Its? free! What better way to share all those pics you. Freeware download of Hier is ek! 1.1.1, size 6.29 Mb.

Kwizzle 1.0.1 Bram Mulders 

*** Speel met je vrienden of daag willekeurige tegenstanders uit ***
*** Dagelijks nieuwe quizzen! ***

Speel meerkeuzevragen tegen je vrienden en kijk wie het snelst de goede antwoorden geeft!

Een spel duurt 3 rondes. Elke ronde mag een willekeurige speler het onderwerp van die ronde mag bepalen. Als alle spelers hun. Freeware download of Kwizzle 1.0.1, size 6.61 Mb.

Edwin van Vilsteren Makelaardij 2.1 Realworks 

Welkom op de App van Edwin van Vilsteren Makelaardij

Deze app biedt u het meest actuele woningaanbod van Edwin van Vilsteren Makelaardij.
Staat u voor een leuk woonhuis of appartement die wordt aangeboden door Edwin van Vilsteren Makelaardij? Middels deze app kunt u direct alle informatie en foto's bekijken.
Geinteresseerd. Freeware download of Edwin van Vilsteren Makelaardij 2.1, size 1.05 Mb.

Hart van Utrecht 1.0 chahid Bahida 

Poolcentrum t Hart van Utrecht In Poolcentrum t Hart van Utrecht kun je poolen, darten, pokeren, voetbal kijken of gewoon een biertje drinken in het centrum van Utrecht. Met deze App blijf je op de hoogte van: -De voetbalwedstrijden die vertoond worden op een groot scherm. -Het nieuws op het gebied van poolen, darten, pokeren en voetbal. -Alle. Freeware download of Hart van Utrecht 1.0, size 8.28 Mb.

DJ van Betteray 3.0.6.0 Tobit.Software 

Dies ist die offizielle App von DJ van Betteray. Hier erfahrst du alles uber die Aktivitaten von DJ van Betteray. Sei immer auf den neusten Stand und verpasse nichts.

Greetzzz DJ van Betteray. Freeware download of DJ van Betteray 3.0.6.0, size 4.19 Mb.

HBvL - Belang van Limburg 1.0.0.1 thoecon 

Het Belang van Limburg biedt de Windows Phone gebruiker een nieuwsapp waarop hij eenvoudig alle belangrijkste nieuwsfeiten kan lezen. Een snelle en gebruiksvriendelijke applicatie die je moet hebben om mee te zijn met het nieuws van de dag: nationaal en regionaal.. Freeware download of HBvL - Belang van Limburg 1.0.0.1, size 1.05 Mb.

Sebastian van Vrey 3.0.6.0 Tobit.Software 

Jetzt gibt es die SEBAPP als offizielle App fur's Smartphone! Alle Neuigkeiten, Fotos und Infos uber den Schauspieler Sebastian van Vrey landen so direkt in der Hosentasche. Wann immer es etwas Neues gibt, klingelt's auf dem Smartphone.. Freeware download of Sebastian van Vrey 3.0.6.0, size 4.19 Mb.

Van der Valk Hotel Middelburg 3.0.6.0 Tobit.Software 

Nu is er een Van der Valk Hotel officiele app voor smartphone! Alle informatie die handig kan zijn voor en tijdens het verblijf in ons hotel altijd en overal beschikbaar. Omdat een smartphone nu eenmaal ook een telefoon is, kun je met een druk op de knop een verbinding tot stand brengen. De Valk M'burg-app garandeert een directe lijn.. Freeware download of Van der Valk Hotel Middelburg 3.0.6.0, size 4.19 Mb.

Open Brouw Recept Software 1.0 Openbrouw 

Het kunnen maken van een brouw recept middels een java/ jdeveloper scherm , zoveel mogelijk op 1 scherm maar wel met alle mogelijkheden die een recept moet hebben, intern zal de software gebruik maken van de open standaard BeerXml 1.0

Open Brouw Recept Software 1.0 License - Public Domain. Freeware download of Open Brouw Recept Software 1.0, size 0 b.

19 Golf & Genieten 1.0 FC Touch 

Informeren en inspireren. Dat is de doelstelling van de makers van 19 Golf & Genieten, die niet alleen gek zijn van golf, maar ook genieten van heerlijke happen, lekkere drankjes en sappige anekdotes; vandaar ook de verwijzing naar hole 19. Hier smeden golfers nieuwe plannen over die baan met dat grandioze uitzicht of geweldige keuken.

360 magazine 1.0 360 International Media 

360, dat wil zeggen de wereld rond. Nieuws over het buitenland is anders dan nieuws uit het buitenland. 360 magazine haalt daarom uit alle uithoeken van de wereld de beste journalistiek en maakt die toegankelijk voor een Nederlandstalig publiek. In 360 magazine leest u nieuws en achtergrondverhalen over politiek, economie en cultuur uit alle. Freeware download of 360 magazine 1.0, size 19.29 Mb.

9 Foto's 1 Woord 1.0 GraafICT 

9 Foto's 1 Woord is de uitdaging op het gebied van foto & woord spelletjes! Download nu gratis!

Genoeg van de standaard foto/woord spelletjes en op zoek naar iets meer uitdaging? Wat dacht je van 9 foto's in plaats van 4? Met maar 3 foto's die iets gemeen hebben en dat ook nog terwijl het antwoord verborgen is tussen valse letters!?. Freeware download of 9 Foto's 1 Woord 1.0, size 31.14 Mb.

Aanvankelijk Lezen 1.0 Kamaguna 

De app voor jonge kinderen die geinteresseerd zijn in het leren kennen van ? letters.

De ? app is ontworpen volgens de drietrapsopbouw

Introductie per niveau:
Alle woorden en de letters van het niveau worden ? geintroduceerd : het kind ziet het plaatje, hoort het woord en daarna de losse letters (auditieve en visuele. Free download of Aanvankelijk Lezen 1.0, size 17.83 Mb.