Land Van De Smaragden

Autocentrum van de Ven 1.0 Autosoft 

Autocentrum van de Ven is een dynamisch bedrijf, met ruime ervaring dat streeft naar constante kwaliteit en klanttevredenheid. Door onze expertise zijn wij in staat u op een juiste manier te bedienen. Onze autos worden voornamelijk gekocht bij dealerbedrijven waarmee wij reeds vele jaren een prima relatie hebben, hierdoor zijn wij in staat het door. Freeware download of Autocentrum van de Ven 1.0, size 2.31 Mb.


   
 

ERU Lunch van de Maand 2.0.1 IT Independent 

Verras uw gasten iedere maand opnieuw met de ERU Lunch van de Maand!
ERU presenteert iedere maand 3 nieuwe lunchrecepten; een broodje, soep en een pasta. U vindt ze allemaal terug in de ERU Lunch van de Maand App.
Frisse broodjes, heerlijke soepen en creatieve pasta's met ERU Cheese Spreads als basis kan het allemaal.. Freeware download of ERU Lunch van de Maand 2.0.1, size 6.92 Mb.

AutoVanHaren 1.0 Together4business 

Van Haren Autobedrijven is al jaren een begrip in Venray, Boxmeer en omstreken. Het familie- bedrijf is met 2 vestigingen en ruim 25 medewerkers een van de bekende Ford en Suzuki dealers uit het zuiden van het land. In 2014 is Van Haren Autobedrijven reeds 83 jaar jong! Gastvrijheid, gemoedelijkheid en de uitstekende producten van Ford en Suzuki. Freeware download of AutoVanHaren 1.0, size 13.53 Mb.

Ever en de roos - De prijs van een mensenleven 1.3 StripDatabank 

Dutch language comic. (iAd supported) -> We volgen het leven van Alienor, een kind met een heel eigen willetje, en genoeg lef voor een hele ronde tafel vol met ridders.

Van de middeleeuwen hebben veel mensen een verkeerd idee. we leven niet meer in de middeleeuwen! is vaak synoniem voor we leven in een beschaafde maatschappij, niet. Freeware download of Ever en de roos - De prijs van een mensenleven 1.3, size 18.45 Mb.

De Vliegende Hollander Simulatie 1.0 Dvhsim 

De Vliegende Hollander Simulatie is een simulatie van De Vliegende Hollander attractie in de Efteling. Hierin kun je alles besturen.

De Vliegende Hollander Simulatie 1.0 License - Mozilla Public License 1.0 (MPL). Freeware download of De Vliegende Hollander Simulatie 1.0, size 0 b.

Aad van Loon Sport 2.1 Remon van Loon 

Met de app van Aad van Loon Sport kunnen alle leden direct informatie ophalen over het lesrooster, de laatste nieuwtjes lezen, informatie over onze instructeurs opvragen en foto's bekijken van de evenementen.

Daarnaast kun je deze app ook goed gebruiken voor je eigen trainingsprogramma. Zo kun je gebruik maken van onze uitgebreide. Freeware download of Aad van Loon Sport 2.1, size 32.51 Mb.

Hart van Utrecht 1.0 chahid Bahida 

Poolcentrum t Hart van Utrecht In Poolcentrum t Hart van Utrecht kun je poolen, darten, pokeren, voetbal kijken of gewoon een biertje drinken in het centrum van Utrecht. Met deze App blijf je op de hoogte van: -De voetbalwedstrijden die vertoond worden op een groot scherm. -Het nieuws op het gebied van poolen, darten, pokeren en voetbal. -Alle. Freeware download of Hart van Utrecht 1.0, size 8.28 Mb.

Hertog Jan De Proeverij 1.1.1 Mobtzu 

Hertog Jan De Proeverij

De Hertog Jan Proeverij App geeft je uitgebreide informatie over alle speciaalbieren van Hertog Jan. Daarnaast kun je in de app proefnotities bijhouden van de bieren die je gedronken hebt. En niet alleen van Hertog Jan bier, ook van dat speciaalbier uit Belgie of die bijzondere whisky.

DE SPECIALITEITEN. Freeware download of Hertog Jan De Proeverij 1.1.1, size 32.61 Mb.

Het gevoel van Maastricht 1.8b318a Cortjens, Druk met Communicatie Maastricht 

Beleef het gevoel van Maastricht!

meer dan 100 pagina's
meer dan 20 video's en 250 foto's
gesproken teksten
Online plattegronden

Charlzz neemt u mee door Maastricht. Filmpjes en fotos laten de schoonheid van de stad zien en geven u het gevoel van Maastricht. Een palet aan geluiden zorgt voor een. Freeware download of Het gevoel van Maastricht 1.8b318a, size 595.59 Mb.

Het Mysterie Van Eyck - Fotoroman 1 (door Story en Flair) 1.0.0 Sanoma Magazines Belgium 

'Het Mysterie Van Eyck' is de eerste fotoroman van Story en Flair.

In het verhaal krijgt het grootste mysterie uit de kunstwereld een spannende ontknoping wanneer een studente kunstgeschiedenis het verloren gewaande paneel van 'De Rechtvaardige Rechters' ontdekt. Al gauw raakt professor Jan Bateaux (Jan Schepens) verstrikt in een. Free download of Het Mysterie Van Eyck - Fotoroman 1 (door Story en Flair) 1.0.0, size 75.71 Mb.

Het nieuwe ambacht. Iris van Herpen en haar inspiratie. 1.1 Svipr 

Ambacht scant QR-codes en ontsluit waardevolle informatie bij objecten in de
tentoonstelling 'Het nieuwe ambacht' rond werk van de jonge en talentvolle
modeontwerpster Iris van Herpen en haar inspiratie.

De tentoonstelling vindt plaats in het Utrechtse Centraal Museum van 29 juni
tot en met 9 oktober 2011.. Freeware download of Het nieuwe ambacht. Iris van Herpen en haar inspiratie. 1.1, size 3.04 Mb.

Hippische Weken De Wolden 1.1.13 Segment Interactieve Media B.V. 

Met deze gratis app blijft u op de hoogte van de Hippische Weken De Wolden. Van mei tot en met augustus vijf concoursen en andere hippische events in De Wolden, het paardenhart van Nederland.

In deze app vindt u nieuws over de concoursen en informatie over de evenementen. En volg de laatste updates in de app via de Twitterfontein. Freeware download of Hippische Weken De Wolden 1.1.13, size 1.57 Mb.

Hugtenburg & de Vries Makelaars en Taxateurs o.g. 2.0 Realworks 

De App van de bekendste makelaars van Haarlem!

Hugtenburg en De Vries makelaars is een bekend kantoor in Haarlem en omgeving. De afgelopen jaren zijn wij het kantoor geweest dat de meeste woningen in Haarlem heeft verkocht.

Een reele verkoopverwachting gekoppeld aan een leuke en frisse verkooppresentatie en een goed opgeleid,. Freeware download of Hugtenburg & de Vries Makelaars en Taxateurs o.g. 2.0, size 1.05 Mb.

PromoPromo - Folders & Promoties van Belgie 1.1.1 jaFolders 

Met de PromoPromo app wordt het lezen van de Belgische Reclamefolder veel makkelijker en leuker.
U heeft de promoties van supermarkten, warenhuizen, mode- of elektronica- en vele andere winkels vanaf nu binnen handbereik. Heerlijk om even de folders voor Belgie te bekijken, waar en wanneer u wilt.
Action, Albert Heijn, Aldi, Blokker,. Freeware download of PromoPromo - Folders & Promoties van Belgie 1.1.1, size 12.69 Mb.

Zwemschool De Vin 1.0 Concapps B.V. 

Veilig en verantwoord leren zwemmen in een prettige omgeving. Door de speciale formule van Zwemschool De Vin is zwemles voor de kinderen van het begin af aan al vertrouwd. Een van de ouders zwemt de eerste twee keer verplicht mee en deze eerste lessen wordt er nog veel gespeeld. De kinderen spetteren hun vader of moeder nat en daarna worden de. Freeware download of Zwemschool De Vin 1.0, size 23.38 Mb.

DreamSat 1.0.0.1 DreamResearch 

DreamSAT is a spreadsheet for Microsoft Excel that can make your life much easier if you use the Hall/Van de Castle system of quantitative content analysis.
DreamSAT automatically generates a number of different reports based on the data you enter:
-Raw frequencies of all the elements that you coded.
-Indexes such as Male/Female. Freeware download of DreamSat 1.0.0.1, size 30.62 Mb.

Open Brouw Recept Software 1.0 Openbrouw 

Het kunnen maken van een brouw recept middels een java/ jdeveloper scherm , zoveel mogelijk op 1 scherm maar wel met alle mogelijkheden die een recept moet hebben, intern zal de software gebruik maken van de open standaard BeerXml 1.0

Open Brouw Recept Software 1.0 License - Public Domain. Freeware download of Open Brouw Recept Software 1.0, size 0 b.

00/24 Horloges 4.9.34 MagazineCloner.com Limited 

00/24 Horloges is een toonaangevend magazine over de fascinerende wereld van haute horlogerie met de nieuwste modellen, achtergrondverhalen en diepte-interviews met ontwerpers en horlogemakers. Ieder aspect van de wereld van het luxe mechanische horloge wordt gesignaleerd, uitgediept en op een beklijvende manier gepresenteerd.

010werkt 1.0.0 youConnect 

De 010werkt-app informeert werkzoekenden met een bijstandsuitkering in Rotterdam. De app geeft informatie over vacatures, trainingen en werkervaringsplekken. Ook alle actuele informatie van de gemeente over de uitkering is hier eenvoudig te vinden.

In deze app:

berichten; via pushnotificatie wordt melding gemaakt van nieuwe. Freeware download of 010werkt 1.0.0, size 2.94 Mb.

0297Online 106 Code Internet Applications B.V. 

Via de 0297-online.nl app ben je dagelijks als eerste op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio 0297. Verder is er een uitgebreid overzicht van de regio agenda en kun je zetters en vactures bekijken. De foto's van de events zijn ook makkelijk te bekijken via de app.. Freeware download of 0297Online 106, size 7.44 Mb.


Land Van De Smaragden Web Results

How Van de Graaff Generators Work

Description of Van de Graaff generators and static electricity, from How Stuff Works.

The Van de Graaff Generator Website

This site includes information on how Van de Graaff Generators work, typical classroom demonstrations, and instructions for building one.

Adelta International

Exclusive distributor of art nouveau furniture approved by the Henry van de Velde foundation, Weimar, Germany

De Vanter, Van

This site will take you into the world of Van De Vanter. See his paintings and what he is all about.

Balletschool Lieve Willems

Site van de balletschool van Lieve Willems te Herk-de-Stad.

The Wife of Robert Louis Stevenson

Article on the author's relationship with his wife, Fanny Van de Grift Osborne, in the context of Aesthetic Realism.

The Van de Graaff generator

This apparatus strongly marked several decades of contemporary sciences.