Lied Van Die Boeings Kabaret

ABC met Vuurhoutjie 1.1 Ernic Innovative 

Afrikaans: Kom leer saam met Vuurhoutjie die alfabet

* Vuurhoutjie is n lewenslustige, energieke en vurige mannetjie wat brand om jou te leer.

* Die alombekende stem van Magda van Biljon bring nuwe lewe aan die alfabet en sy klanke in Afrikaans !

* Hierdie program is hoofsaaklik gemik op leerders tussen die. Free download of ABC met Vuurhoutjie 1.1, size 25.79 Mb.


   
 

E-style App 5.8.2 Jasper Minnee 

Zin in een totaal nieuw kapsel? Op zoek naar die ultieme haarkleur? Genoeg
van die weerbarstige krullen? Overweeg dan een bezoek aan E-Style Haar &
Zo. Ons team beheerst alle facetten van het kappersvak: knippen, kleuren,
omvormen, styling en verzorging. Dit alles in een informele, prettige en
ongedwongen sfeer.

Hoerskool Zwartkop 1.0 Thinus Pool 

Hoof se boodskap
NOVEMBER 14, 2012
Waar talle mense en die media algaande meer en meer met somber emosies na die toekoms van onderwys verwys, is ons in Hoerskool Zwartkop opgewonde oor 'n steeds stygende grafiek. In Zwarrieland praat ons nie van probleme nie, veel eerder van uitdagings.

Die personeelkorps van Hoerskool. Freeware download of Hoerskool Zwartkop 1.0, size 13.11 Mb.

Huisgenoot Mandela Huldeblyk 1.3 Media24 Limited 

Oor die wereld heen word die naam Nelson Mandela met vryheid en vrede vereenselwig. Die spesiale gedenkuitgawe deur Huisgenoot, Suid-Afrika se topverkopende tydskrif, is n huldeblyk aan n wereldwye ikoon wat 27 jaar in die tronk deurgebring het sodat alle Suid-Afrikaners vry kon wees. As SA se eerste demokraties verkose president het hy vreedsame. Free download of Huisgenoot Mandela Huldeblyk 1.3, size 359.66 Mb.

Rabo legpluimveehouderij 1.0.7 Rabobank 

Visiebericht Nederlandse legpluimveehouderij: De markt van de leg

Met het visiebericht De markt van de leg wil de Rabobank legpluimveehouders en hun periferie informeren over de toekomst van de Nederlandse legpluimveehouderij.

De Nederlandse legpluimveehouders hebben de afgelopen jaren fors geinvesteerd in nieuwe. Freeware download of Rabo legpluimveehouderij 1.0.7, size 448.79 Mb.

Het Mentale Dieet Plan Turbo 1.0 Errol Lem 

Het Mentale Dieet Plan Turbo incl. BMI calculator!
Nu ook geschikt voor Tablets
Met deze zeer uitgebreide app kom je alles over Het Mentale dieet Plan te weten.

Feiten over Snel Afvallen en Afslanken, De waarheid achter dieten onthuld......
Installeer de app en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.

Veel. Freeware download of Het Mentale Dieet Plan Turbo 1.0, size 17.83 Mb.

Hier is ek! 1.1.1 Media24 Limited 

Hier? is? ek! lets you share photos of holidays, family and fun times with an Afrikaans online

community. Its brought to you by Weg? travel? magazine, so join the Weg journalists and readers in

making lasting memories.

You know what else is great about the app? Its? free! What better way to share all those pics you. Freeware download of Hier is ek! 1.1.1, size 6.29 Mb.

Kwizzle 1.0.1 Bram Mulders 

*** Speel met je vrienden of daag willekeurige tegenstanders uit ***
*** Dagelijks nieuwe quizzen! ***

Speel meerkeuzevragen tegen je vrienden en kijk wie het snelst de goede antwoorden geeft!

Een spel duurt 3 rondes. Elke ronde mag een willekeurige speler het onderwerp van die ronde mag bepalen. Als alle spelers hun. Freeware download of Kwizzle 1.0.1, size 6.61 Mb.

Edwin van Vilsteren Makelaardij 2.1 Realworks 

Welkom op de App van Edwin van Vilsteren Makelaardij

Deze app biedt u het meest actuele woningaanbod van Edwin van Vilsteren Makelaardij.
Staat u voor een leuk woonhuis of appartement die wordt aangeboden door Edwin van Vilsteren Makelaardij? Middels deze app kunt u direct alle informatie en foto's bekijken.
Geinteresseerd. Freeware download of Edwin van Vilsteren Makelaardij 2.1, size 1.05 Mb.

Hart van Utrecht 1.0 chahid Bahida 

Poolcentrum t Hart van Utrecht In Poolcentrum t Hart van Utrecht kun je poolen, darten, pokeren, voetbal kijken of gewoon een biertje drinken in het centrum van Utrecht. Met deze App blijf je op de hoogte van: -De voetbalwedstrijden die vertoond worden op een groot scherm. -Het nieuws op het gebied van poolen, darten, pokeren en voetbal. -Alle. Freeware download of Hart van Utrecht 1.0, size 8.28 Mb.

Open Brouw Recept Software 1.0 Openbrouw 

Het kunnen maken van een brouw recept middels een java/ jdeveloper scherm , zoveel mogelijk op 1 scherm maar wel met alle mogelijkheden die een recept moet hebben, intern zal de software gebruik maken van de open standaard BeerXml 1.0

Open Brouw Recept Software 1.0 License - Public Domain. Freeware download of Open Brouw Recept Software 1.0, size 0 b.

19 Golf & Genieten 1.0 FC Touch 

Informeren en inspireren. Dat is de doelstelling van de makers van 19 Golf & Genieten, die niet alleen gek zijn van golf, maar ook genieten van heerlijke happen, lekkere drankjes en sappige anekdotes; vandaar ook de verwijzing naar hole 19. Hier smeden golfers nieuwe plannen over die baan met dat grandioze uitzicht of geweldige keuken.

360 magazine 1.0 360 International Media 

360, dat wil zeggen de wereld rond. Nieuws over het buitenland is anders dan nieuws uit het buitenland. 360 magazine haalt daarom uit alle uithoeken van de wereld de beste journalistiek en maakt die toegankelijk voor een Nederlandstalig publiek. In 360 magazine leest u nieuws en achtergrondverhalen over politiek, economie en cultuur uit alle. Freeware download of 360 magazine 1.0, size 19.29 Mb.

9 Foto's 1 Woord 1.0 GraafICT 

9 Foto's 1 Woord is de uitdaging op het gebied van foto & woord spelletjes! Download nu gratis!

Genoeg van de standaard foto/woord spelletjes en op zoek naar iets meer uitdaging? Wat dacht je van 9 foto's in plaats van 4? Met maar 3 foto's die iets gemeen hebben en dat ook nog terwijl het antwoord verborgen is tussen valse letters!?. Freeware download of 9 Foto's 1 Woord 1.0, size 31.14 Mb.

Aanvankelijk Lezen 1.0 Kamaguna 

De app voor jonge kinderen die geinteresseerd zijn in het leren kennen van ? letters.

De ? app is ontworpen volgens de drietrapsopbouw

Introductie per niveau:
Alle woorden en de letters van het niveau worden ? geintroduceerd : het kind ziet het plaatje, hoort het woord en daarna de losse letters (auditieve en visuele. Free download of Aanvankelijk Lezen 1.0, size 17.83 Mb.

Autogids - Koopwijzer 2013 1.0 Produpress 

Welkom bij de officiele KoopWijzer 2013-app van AutoGids.

Dankzij deze gratis KoopWijzer 2013-app krijgt u toegang tot meer dan 500 tests.

Op die manier krijgt u een goed overzicht van de volledige Belgische automarkt in 2013, aan de hand van samenvattingen van wegtests en overzichtelijke tabellen met prestaties, verbruik,. Freeware download of Autogids - Koopwijzer 2013 1.0, size 936.38 Mb.

Avalon Fitcentre 2.0 Avalon fitcentre 

Avalon fitcentre is een modern fitnesscentrum, met een unieke opzet. Om onze leden nog meer van dienst te kunnen zijn, hebben we nu ook een eigen mobiele app! Hierin zijn fitness tips, oefeningen en diverse testen te vinden die u zelf kunt doen.

Avalon heeft veel trainingstoestellen, veel trainingsvariatie en heel veel vrijheid in. Freeware download of Avalon Fitcentre 2.0, size 30.83 Mb.

Avans Interactive 1.3 Noctua Studios 

Dit is het nieuwe digitale magazine van Avans Hogeschool. Dit magazine zullen we gebruiken om met elkaar de dialoog aan te gaan om de Avans visie op leren, onderwijs en onderzoek te blijven ontwikkelen.

We doen dit aan de hand van onderwerpen die in dialogen verder worden uitgewerkt. We hopen dat dit magazine de aanzet is tot. Freeware download of Avans Interactive 1.3, size 9.44 Mb.

Baby Mobil 1.2 BKK Mobil Oil 

Sie erwarten ein Baby? Sie mochten alles Rund um Schwangerschaft, Geburt und Baby wissen? Die Baby Mobil App erwartet Sie!

Features: Schlaflied, Kinderspiel, Geburtsrechner, Klinikfinder, Gute Nacht Lied, Baby Game, Hebammensuche, Geburtstagskarte.

Infos: Ernahrungstipps, Geburtsvorbereitung, Stillzeit, Ruckbildungsgymnastik,. Freeware download of Baby Mobil 1.2, size 12.58 Mb.

Babytaal 1.07 Dunstan Baby Ears 

Beschrijving

Jouw pasgeboren baby huilt niet zomaar hij communiceert met jou.

Met de Babytaal App leer je de vijf op reflexen gebaseerde geluiden herkennen die alle pasgeboren babys maken. Luister in de voorfase van het huilen om de geluiden te onderscheiden en weet precies wat je kan doen om je baby snel en gemakkelijk weer. Free download of Babytaal 1.07, size 67.74 Mb.