Products of TestMan

168 Ora Hetilap 2.3 TestMan 

Mobile \ News

168 Ora iPad-alkalmazas Megvasarlas elott a. Freeware download of 168 Ora Hetilap 2.3, size 27.05 Mb.


   
 

Helyi idojaras 1.0 TestMan 

Mobile \ Weather

Barhol jar a vilagon a Helyi Idojaras applikacio automatikusan jelenti mi varhato aznapra vagy a kovetkezo 3 napban. - szel - sebessege es. Free download of Helyi idojaras 1.0, size 1.78 Mb.

History HD 2.5 TestMan 

Mobile \ News

A BBC History Vilagtortenelmi Magazin nepszeru, informativ, szines, 96 oldalas havilap a tortenelem irant erdeklodoknek. A cikkek es az illusztraciok minosegere garancia a BBC es a Kossuth Kiado szerkesztoi, a neves szakertokbol all szerzok es a Cultiris kepugynokseg. A BBC History Vilagtortenelmi Magazin nepszeru, ismeretterjeszto,. Freeware download of History HD 2.5, size 28.63 Mb.

BarlangAsz 1.0 TestMan 

Mobile \ Games

Barlangasz Gyujtsd ossze az ermeket a barlangban, de vigyazz le ne ess!. Free download of BarlangAsz 1.0, size 7.76 Mb.

4X4 Magazin HD 2.5 TestMan 

Mobile \ Sports

A 4x4 Magazin Magyarorszag egyetlen autosorganuma, mely immaron 17 eve kizarolag az osszkerekmeghajtasu jarmuvekkel es a holdudvarukba tartozo iparagaval foglalkozik. Az elmult masfel evtized alatt a tema autentikus es mertekado szaklapjava notte ki magat, amely mindenki altal kozertheto modon mutatja be az autozas legdinamikusabb fejlodo. Freeware download of 4X4 Magazin HD 2.5, size 116.39 Mb.

Latkep 2.1 TestMan 

Mobile \ News

A Latkep egy tudomanyos, szorakoztato, ismeretterjeszto lap egy gondosan osszeallitott tematika alapjan A Latkep magazin iPad applikaciojaban On hozzaferhet a lap archiv es folyamatosan frissulo szamaihoz. A legujabb szam megjeleneserol kiertesitest kuldunk. Az applikacioban kulonbozo idoszakokra fizethet elo vagy valaszthat korabbi. Freeware download of Latkep 2.1, size 54.84 Mb.

3.EVEZRED 2.1 TestMan 

Mobile \ News

A 3.EVEZRED tudomanyos, szorakoztato, ismeretterjeszto lap egy gondosan osszeallitott tematika alapjan a technika es a tudomany osszes agazatabol kozol cikkeket, hireket, aktualitasokat. A 3.Evezred magazin iPad applikaciojaban On hozzaferhet a lap archiv es folyamatosan frissulo szamaihoz. A legujabb szam megjeleneserol kiertesitest. Freeware download of 3.EVEZRED 2.1, size 55.26 Mb.

Az Auto 2.0 TestMan 

Mobile \ News

Az Auto ( korabban A2 ) autoslap olvasoi szamara elsodleges es meghatarozo hirforrast kinal az autok vilaganak szeles retegeket erinto kerdeseiben. A 3ddigitalispublikacio.hu portalon vasarolt vagy. Freeware download of Az Auto 2.0, size 47.08 Mb.

5perc Angol HD 2.5 TestMan 

Mobile \ Education

Nyelvtanuloknak szolo szorakoztato magazin, amelyben szamos erdekes temakoron at (hirek, sport, utazas, allatvilag, divat, celeb, fozes, tudomany es technika, stb.) gyakorolhatjak az olvasok nyelvtudasukat. A cikkekhez szoszedet, sokszor hanganyagok, feladatok es videok is tartoznak, igy teve meg konnyedebbe es szorakoztatobba a. Freeware download of 5perc Angol HD 2.5, size 71.72 Mb.

Lapszemle 1.0 TestMan 

Mobile \ News

Hivja le a legfrisebb hireket! A Lapszemle lehetoseget biztosit Onnek, hogy egy aktualis temarol tajekozodjon. Az On altal megadott temaban minden friss hirt rendelkezesere bocsatunk, hogy megismerhesse a kulonbozo feleket es. Free download of Lapszemle 1.0, size 2.62 Mb.